Fitomaniak – Catering Dietetyczny Premium

ul. B.Polaka 2 lok.4
Warszawa, 02-777





Opinie Fitomaniak – Catering Dietetyczny Premium

Twoja ogólna ocena Fitomaniak – Catering Dietetyczny Premium w Warszawa

Jedzenie : Obsługa :

Oświadczam, że niniejsza recenzja jest oparta na moich własnych doświadczeniach i przedstawia moje rzeczywiste zdanie na temat Fitomaniak – Catering Dietetyczny Premium. Potwierdzam, że nie mam powiązań osobistych ani służbowych z tym obiektem oraz że nie czerpię korzyści finansowych ani żadnych innych w związku z napisaniem niniejszej recenzji. Przyjmuję do wiadomości fakt, że obowiązuje zasada absolutnego braku tolerancji dla nieprawdziwych recenzji.

Menu Fitomaniak – Catering Dietetyczny Premium

Firma posiada zaświadczenie Państwowego Powiatowego Inspektora Sanitarnego.

Szczegóły:


kaloryczność: 1000 do 2500 kcal
czas trwania: 3-20 dni
dostawa: bezpłatnie na terenie całej Warszawy, poza miastem koszty ustalane są indywidualnie
liczba posiłków w ciągu dnia: 5
wyłączenia: brak
dowóz w piątek na 3 dni: tak
diety do wyboru:

optimum (klasyczna z mięsem)
vege




Przykładowe menu do opcji optimum

Dzień 1

Śniadanie


kanapka z drobiowym pasztetem i ogórkiem kiszonym


II Śniadanie


sałatka grecka


Obiad


roladki z kurczaka ze szpinakiem


Podwieczorek


klasyczna zupa pieczarkowa


Kolacja


zapiekanka jaglana z warzywami


Dzień 2

Śniadanie


sałatka ryżowa z jajem od kur z wolnego wybiegu i pesto


II Śniadanie


jogurtowa fantazja z musem mango i granolą


Obiad


green curry z indykiem


Podwieczorek


kolorowe chipsy z warzyw


Kolacja


domowa zupa pomidorowa


Dzień 3

Śniadanie


kakaowa owsianka z nasionami chia i wiśniami


II Śniadanie


kanapka z pastą jajeczną


Obiad


pieczeń rzymska w ciemnym sosie pieczeniowym


Podwieczorek


rozgrzewający krem marchwiowo-pomarańczowy


Kolacja


kolorowa sałatka z włoskim serkiem capri


Przykładowe menu do opcji vege

Poniedziałek

Śniadanie


twarożek z oliwkami i pieczywem gruboziarnistym


II Śniadanie


fit szarlotka


Obiad


zielone tagiatelle z pieczonymi warzywami i pesto


Podwieczorek


krem z zielonych warzyw z pestkami słonecznika


Kolacja


sałatka buraczana z kozim serem


Wtorek

Śniadanie


kanapeczka z pastą jajeczną z koperkiem


II Śniadanie


budyń jaglany bananowo-kakaowy


Obiad


kotlety “
Mielone”
z kalafiora z siemieniem lnianym


Podwieczorek


trufle z czarnej fasoli i daktyli


Kolacja


klasyczna zupa ogórkowa


Środa

Śniadanie


jogurt z naszą granolą i musem wiśniowym


II Śniadanie


krem z zielonego groszku na mleczku kokosowym


Obiad


wegetariańskie “
Ragu”
z kaszą jaglaną i fasolą


Podwieczorek


kolorowa sałatka z oliwkami i serem feta


Kolacja


placuszki pieczarkowe

Telefon do restauracji, aby otrzymać menu.