Da Antonio Jaracza

Stefana Jaracza 45
Łódź, 90-249
Łódzkie

Telefon : 426305070

gwiazdygwiazdygwiazdygwiazdygwiazdy
3 z 5 (129 oceny)

Zamów jedzenie Italian, Pasta, Pizza online.




Opinie Da Antonio Jaracza

Twoja ogólna ocena Da Antonio Jaracza w Łódź

Jedzenie : Obsługa :

Oświadczam, że niniejsza recenzja jest oparta na moich własnych doświadczeniach i przedstawia moje rzeczywiste zdanie na temat Da Antonio Jaracza. Potwierdzam, że nie mam powiązań osobistych ani służbowych z tym obiektem oraz że nie czerpię korzyści finansowych ani żadnych innych w związku z napisaniem niniejszej recenzji. Przyjmuję do wiadomości fakt, że obowiązuje zasada absolutnego braku tolerancji dla nieprawdziwych recenzji.

Menu Da Antonio Jaracza



Zupa krem z borowików

  • Zupa krem z borowików
  • Pizza Quattro formaggi [Mała]
  • Spaghetti alla Carbonara Antonio
  • Zupa krem z borowików
  • Zupa cebulowa
  • Chłodnik z rukoli
  • Zupa rybna frutti di mare
  • Rosół z kluseczkami
  • Bogracz włoski
  • Zupa z owoców morza
  • Zupa krem z pomidorów
  • Sałata Neapoli
  • Sałata Antonio
  • Sałata grecka
  • Caprese
  • Bruschette
  • Cammbert z grilla z żurawiną
  • Panzerotti
  • Bakłażan po Parmezańsku
  • Talerz włoski
  • Sakiewki z szynki parmeńskiej z miksem serów włoskich na rucoli
  • Carpaccio z bresaoli na rucoli
  • Carpaccio z polędwicy wołowej skropione oliwą
  • Tatar z polędwicy wołowej
  • Ślimaki zapiekane w serze camembert z zielonym pieprzem
  • Krewetki tygrysie z peperonatą
  • Wątróbki drobiowe
  • Delikatne poliki wołowe duszone w czerwonym winie
  • Cielęcina przekładana szynką parmeńską na pieczonych ziemniakach
  • Jagnięcina pieczona z rozmarynem w kremowym sosie
  • Pierś kurczaka faszerowana szpinakiem i parmezanem
  • Królik w borowikach z gnocchi
  • Połowa kaczki w jabłkach z majerankiem
  • Wątróbki drobiowe z jabłuszkiem majeranikiem i porto
  • Delikatne poliki wołowe duszone w czerwonym winie
  • Cielęcina przekładana szynką parmeńską na pieczonych ziemniakach
  • Jagnięcina pieczona z rozmarynem w kremowym sosie
  • Pierś kurczaka faszerowana szpinakiem i parmezanem
  • Dorada w sosie ziołowym
  • Łosoś z grilla
  • Łosoś z grilla w delikatnym sosie koperkowym
  • Chrupiący sandacz w cieście piwnym
  • Sandacz na parze w musie jabłkowym
  • Sandacz w sosie miodowym z gorgonzolą
  • Łosoś otulony plastrem boczku
  • Sandacz pieczony podawany na szpinaku
  • Sandacz w cieście piwnym z kremem z octu balsamicznego
  • Łosoś z grilla w sosie koperkowym
  • Dorada pieczona z masełkiem ziołowym